Koskapa minä ja ilmeisesti useat täällä kävijät ovat loputtoman kiinnostuneita valokuvien katselijoita, niin esitelläänpä jyväskyläläisläheinen Galeido (linkki ei mene etusivulle vaan suoraan kuvaajahakemistoon. Klikkaa siellä kunkin kuvaajan nimen perässä olevaa numeroa joka ilmaisee hänen lataamiensa kuvien määrän ja pääset itsekunkin portfolioon).

Koskapa sivut koodanneelta Tuomolta oli välittömästi kysytty hänen sidoksiaan kyseiseen sivustoon niin ennakoin kyseisen asian pohdinnan omalta osaltani ja ilmoitan heti että minulla ei ole (vielä ainakaan) mitään suhdetta tähän palveluun whatsoever.

"Mikä on Galeido?

Galeido on suomalainen verkkopalvelu, jossa valokuvaajat esittelevät toimintaansa. Kuvaajan on mahdollista myydä kuviaan suoraan asiakkaalle ilman välityspalkkiota Galeidon taustayhtiölle. Toisaalta kuvaostaja voi neuvotella kuvan tilauksesta suoraan kuvaajan kanssa. Galeidon ilmoitustaululla on myös mahdollista myydä käytettyä tavaraa tai etsiä hääkuvaajaa juhliin tai tarjota omia kuvauspalveluita. Rekisteröityminen Galeidoon on maksutonta."