Onneksi en ole kovin taikauskoista sorttia, sillä Verkkouutiset tiedottaa tämän viikon perjantaista

"Taikauskoisten ei kannattane edes nousta sängystä tämän viikon perjantaina. Saksalainen professori varoittaa, että numeroiden perusteella edessä on huono-onnisin perjantai sitten vuoden 1520.

Kuukauden 13. päivä yhdistetään huonoon onneen, jos se sattuu perjantaille. Professori Heinrich Hemme muistuttaa, että tämän viikon perjantain päivämäärästä syntyy luku 13 myös silloin, kun sen numerot lasketaan yhteen. Merkitään päivämäärä sitten 13-10-2006 tai 2006-10-13, yksittäisten numeroiden summaksi tulee sama kauhistuttava 13.

- Edellisen kerran luku 13 sattui päivämäärässä kohdalle tällä tavoin 13. tammikuuta vuonna 1520, Aachenin teknillisen yliopiston professori Hemme kronikoi.

Ja mikä pahinta, tämä vuosi on ensimmäinen sitten vuoden 1411, jolloin perjantai osuu kuukauden 13:nneksi päiväksi peräti kaksi kertaa. Myös kuluvan vuoden tammikuussa 13. päivä oli perjantai.

Professori Hemmen kotimaan Saksan asukkaista neljännes ilmoittaa uskovansa, että perjantai 13. päivä tuo epäonnea." Lähde Verkkouutiset