Päivän kuva-anti jäi vähäiseksi ja julkaisen sen tällaisena koosteena kun homma meni lähinnä kotialbumikuvailuksi ja kameran testailuksi. Löysin Olympus Komediastani vielä kaksi ominaisuutta joita en ollut tullut koskaan kokeilleeksi ;D
60438.jpg
Nykyisin kaikkea tutkitaan ja tutkimuksen perusteella tehdään uskomattoman pitkälle meneviä johtopäätelmiä tutkimuksen tuloksista. Hesarissa oli tänään juttu kommunismin korreloimisesta vihannesten syöntiin ja vodkan juontiin. Siis näin:

Kommunismin kannattajat syövät vähemmän vihanneksia ja juovat 1,6 kertaa todennäköisemmin vodkaa kuin kommunismin vastustajat, kertoi Washington Times. Sekin tosin siteeraa tässä toista viestintä eli Social Science and Medicine -lehteä.

Tieto perustuu Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa tehtyyn laajaan tutkimukseen, jota varten oli haastateltu 8 400 ihmistä.

Kommunismin palauttamista vastustavat tunsivat olevansa terveempiä ja näköjään myös elivät terveellisemmin kuin kommunismia haikailevat, tutkimus osoitti.

Samassa lehdessä oli myös toinen juttu joka minun on jaettava kanssanne. Ehkä olette huomaavinanne että pikku-uutisten valinnassa korostuu jotenkin kriittisyys amerikkalaisia auktoriteettejä kohtaan. Se toinen juttu meni näin:

Sonia Goldstein oli imarreltu saadessaan kauniin värväyskirjeen, jossa häntä pyydettiin harkitsemaan, haluaisiko hän olla yksi "harvoista ja ylpeistä".

Mutta koska Goldstein on täyttänyt 78 vuotta, hän arveli olevansa hiukan liian vanha Yhdysvaltain merijalkaväkeen. Värväyskirjeessä kerrottiin, että merijalkaväki haluaisi käyttää hänen poikkeuksellista kielitaitoaan, mutta siinä varoitettiin myös, että eläminen sotilaana koettelisi hänen fyysisiä ja psyykkisiä ominaisuuksiaan "enemmän kuin ikinä voitte kuvitella".

"Tässä minä olen rollaattorini vieressä. En pääse eteenpäin metriäkään ilman sitä", Goldstein sanoi ja huomautti, ettei osaa muita kieliä kuin englantia.

AP